Vaj Lini

Written by Super User. Posted in Laurus

VajLini

vijLiniProdhuar edhe ne Shqiperi!

Prodhuesi i parë i Vajit të Linit, me sistemin e ftohtë, në Shqipëri është shoqeria “Arbëria” Prodhimi realizohet me shtypje të farave të bimës së linit biologjikisht të pastra, në makina të posaçme, me Sistemin e Ftohtë, sipas teknologjisë moderne gjermane, që është më e mira në botë në këtë fushë.

Farat e bimës së linit (Linum usitatissimum L.), janë burimi i vajit të linit, i cili përdoret për qëllime mjekuese dhe ushqimore, por ka dhe përdorime për qëllime industriale. Vaji i Linit industrial nuk duhet përdorur për ushqim ose për mjekim. Vaji i linit për qëllime mjekësore duhet prodhuar

DETYRIMISHT me sistemin e ftohtë të shtrydhjes, në temperaturë më pak se 38 gradë celcius, pa përdorimin ekimikateve. Vetëm kështu ky produkt ruan maksimalisht cilësitë mjekuese.

LEXO ME SHUME

 

Kontakt

  • Cel: +355-692253026
  • E-Mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: www.LaurusShop.com